Problem with MTS component

Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with MTS component

  1. #1
    Join Date
    Dec 1969

    Default Problem with MTS component

    Hi,<BR>I have created an MTS component, registered in my m/c (I&#039m using VB6 & WINNT 4.0). the functionality is simple. To insert records in 2 tables. I am trying to test it in VB environment before I use it in ASP. So I have created a test application which has a reference to this dll. When I execute the exe, the insertion is happening fine, but when it executes SetComplete or SetAbort or any of the methods of GetObjectContext object, it&#039s giving an error "OBJECT VARIABLE OR WITH BLOCK VARIABLE NOT SET".<BR><BR>I tried to use the DEBUG MODE. The GetObjectContext() does not return a reference. Everytime it returns NOTHINGand hence the it fails. What exactly doest it mean if the GetObjectContext() returns NOTHING?<BR> <BR>I&#039m not able to proceed with the developing MTS Components. Pls clarify<BR><BR>Thanks <BR>Sanjay,<BR>INDIA

  2. #2
    Join Date
    Dec 1969

    Default RE: Problem with MTS component

    I THINK YOU ARE USING WINDOWS NT SERVICEPAK 3.0. IT IS HAVING PROBLEM WITH MTS 1.0 SO YOU HAVE TO <BR>INSTALL WINDOWS NT SERVICE PACK 4.0 AND <BR>VISUAL STUDIO 6.0 SERVICE PACK 3.0<BR>For Further Queries You can Contact me and we can share<BR>our ideas and make best outof it<BR><BR>With reagrds<BR>Subbu<BR><BR>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts