COM+ weird error

Results 1 to 2 of 2

Thread: COM+ weird error

  1. #1
    Join Date
    Dec 1969

    Default COM+ weird error

    Hi All,<BR><BR>We have an ASP site which calls the COM+ components running in Library mode. Of late, we are getting the following error:<BR><BR>Automation error Could not read key from registry.<BR><BR><BR>code:------------------------------------------------------------<BR>set obj = Server.CreateObject("UserMgmt.LoginChecker")<BR>Re turnValue = obj.IsUserValid(login,passwd) &#039;Error in this line<BR>Set obj=nothing<BR>-----------------------------------------------------------------<BR><BR>The actual error is thrown from the LoginChecker class file, when it is trying to instantiate another COM+ component.<BR>However, when I instantiate the same COM+ component from ASP page, it is working.<BR><BR>I thought the IUser_&#060;machinename&#062; and IWAM_&#060;machinename&#062; users don&#039;t have enough permissions. However, even after adding the above users to &#039;administrators&#039; group, I am getting the same error. Hence it is evident that this is not a permission related problem. Can you please tell me what else could be the source of this problem?

  2. #2
    Join Date
    Dec 1969

    Default RE: COM+ weird error

    Did you ever figure this out? I&#039;m having a similar problem where I can import a namespace and create a library from a COM object, but I get an unhandled exception when I call a method. The same code works as a VB windows app, so I thought it was a permissions problem as well. Perhaps not, thought.<BR><BR>Any help appreciated.<BR>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts