view in browser problem with asp page & visual interdev

Results 1 to 5 of 5

Thread: view in browser problem with asp page & visual interdev

  1. #1
    Judy Lenart Guest

    Default view in browser problem with asp page & visual interdev

    I&#039m very new to asp - one day developing! I am running on my PC with Personal Web Server using Visual Interdev. When I create a HTML page and view it in the browser - it runs fine. When I create an ASP page - even a very simple one with one control from the toolbox, the browser begins to launch but never does.<BR>Any suggestions??

  2. #2
    David Milner Guest

    Default RE: view in browser problem with asp page & visual interdev

    When the browser comes up, view source on the blank page. There is likely an error message that you are not seeing.

  3. #3
    Judy Lenart Guest

    Default RE: view in browser problem with asp page & visual interdev

    The browser never actually launches or is launching and then stops running. I see the splash screen for IE4.0 and then nothing. There is no browser running at all. For the HTML pages, the browser launches fine and displays mu page.

  4. #4
    prash Guest

    Default RE: view in browser problem with asp page & visual interdev

    Reply:-<BR>Please check your PWS setting in the administration of the PWS.<BR>Sometimes if the execute write is not given your asp projects won&#039t be executed .


  5. #5
    prash Guest

    Default RE: view in browser problem with asp page & visual interdev

    Reply:-<BR>Please check your PWS setting in the administration of the PWS.<BR>Sometimes if the execute write is not given your asp projects won&#039t be executed .<BR>Please contact me if still it&#039s not working at<BR>prashant_tawade@hotmail.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •