Connectivity problem

Results 1 to 2 of 2

Thread: Connectivity problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    309

    Default Connectivity problem

    Hello Guys,<BR>I followed the sample in the book to do connect to the database.<BR>Since I am accessing the MSaccess database I used the command:<BR><BR>"DBQ=YourDB; Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};<BR><BR>but it didn&#039t work.I changed to the "DSN Data" and it worked<BR>"DSN=YourDSNName"<BR><BR>Have any idea what I have done wrong?<BR>my msaccess database named: KA Data.mdb<BR>and the Data Source Name: KAData<BR><BR>here are the codes I used.<BR>&#060;OBJECT classid="clsid:BD96C556-65A3-11D0-983A-00C04FC29E33" id="Data" height="19" width="26"&#062;<BR> &#060;PARAM name="Server" value="http://kat1_xps400"&#062;<BR> &#060;PARAM name="Connect" value="DSN=KAData"&#062;<BR> &#060;PARAM name="SQL" value="select * from UniqueApps"&#062;<BR> &#060;PARAM name="SortColumn" value="Manufacturer"&#062;<BR>&#060;/OBJECT&#062;<BR><BR><BR><BR><BR><BR>&#060;OBJECT classid="clsid:BD96C556-65A3-11D0-983A-00C04FC29E33" id="Data" height="19" width="26"&#062;<BR> &#060;PARAM name="Server" value="http://kat1_xps400"&#062;<BR> &#060;PARAM name="Connect" value="DBQ=KAData; Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; "&#062;<BR> &#060;PARAM name="SQL" value="select * from UniqueApps"&#062;<BR> &#060;PARAM name="SortColumn" value="Manufacturer"&#062;<BR>&#060;/OBJECT&#062;<BR>

  2. #2
    Join Date
    Dec 1969
    Posts
    309

    Default I've got this problem solved

    I&#039ve figured out what was wrong.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •