PWS ASP problem

Results 1 to 2 of 2

Thread: PWS ASP problem

  1. #1
    Join Date
    Dec 1969

    Default PWS ASP problem

    I am having trouble working PWS (Personal Web Server 4) with asp pages. I wish to test a website on my home computer before uploading to an ISP. I work on Win98se and use IE6.<BR><BR>I can view one asp page at a time in IE6 from loading in Dreamweaver4. A Default.htm file works Ok in PWS so I know that it is working to that extent, but a default.asp (or any other .asp) file returns the following unfriendly url error:<BR><BR>------------------<BR>Server Application Error<BR>The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Possible error could be the application is not registered correctly. Please contact the server administrator for assistan<BR>------------------<BR><BR>I have researched for the last two days at Microsoft support, and with tried and tested remedies without results.<BR><BR>I have installed and uninstalled PWS, Win98se CD version and downloaded the Option Pack version from MS website. If there is a clue as to why I cannot get the asp pages working it might be in the error messages I got when initially installing (done many times). I list them below with a few ## NOTES of my own, but again no clues in the above websites.<BR><BR>Any help and suggestions would be appreciated because this free piece of helpful(?) software has put a stop on my progress.<BR><BR>ERROR MESSAGES AT 99% OF INSTALL:<BR><BR><BR>This program has performed an illegal operation and will be shut down etc... DETAILS&#062;&#062;<BR>SYSOCMGR executed an invalid instruction in<BR>module &#060;unknown&#062; at 0000:00000017.<BR>Registers:<BR>EAX=699c71f8 CS=0167 EIP=00000017 EFLGS=00010202<BR>EBX=699c0000 SS=016f ESP=00fed474 EBP=00fed67c<BR>ECX=c06439e3 DS=016f ESI=699c7004 FS=1b37<BR>EDX=bffc9490 ES=016f EDI=00000000 GS=0000<BR>Bytes at CS:EIP:<BR>f0 79 ea 00 f0 21 ea 00 f0 00 00 00 d4 28 00 60 <BR>Stack dump:<BR>00fed478 0000016f 699c2465 78002391 00000001 699c4e69 699c7000 699c7008 00000001 699c4f21 699c0000 00000001 00000000 00000000 699c0000 00fed67c <BR>---------------------<BR>Unable to load module C:windowssystemmtxex.dll<BR>A dynamic link library (DLL) initialization routine failed<BR>Error Code = 0x0000045a<BR>---------------------<BR>## NOTE: mtxex.dll is in the specified directory<BR>---------------------<BR>Setup of "Transaction Server Core Components" failed.<BR>The specific error code is 0xfee670.<BR>Setup will continue but the component may not function properly<BR>---------------------<BR>CreateIISPackage or DeleteIISPackage, 0x80040154<BR>Class not registered<BR>---------------------<BR>CreateInProc:AppCreate, 0x80040154<BR>Class not registered<BR>---------------------<BR>## NOTE: CreateInProc message appears another four times before this next one<BR>---------------------<BR>This program has performed an illegal operation and will be shut down etc... DETAILS&#062;&#062;<BR>SYSOCMGR caused an invalid page fault in<BR>module &#060;unknown&#062; at 0000:68622f32.<BR>Registers:<BR>EAX=81cf0ee8 CS=0167 EIP=68622f32 EFLGS=00010246<BR>EBX=81cf0e88 SS=016f ESP=03faff9c EBP=03faffcc<BR>ECX=e335e3b0 DS=016f ESI=00000008 FS=214f<BR>EDX=81cf0ee8 ES=016f EDI=81cee058 GS=0000<BR>Bytes at CS:EIP:<BR>---------------------<BR>## NOTE: PWS does run even after all these errors

  2. #2
    Join Date
    Dec 1969

    Default I haven't used PWS in a while, but

    there is such thing as an application in the IIS setup.<BR>What you need to do is open PWS manager and take a look at the setup of the site. Make sure that you have created an Application.<BR>Try these links too:<BR>;en-us;Q184572<BR><BR>;EN-US;q288245<BR><BR>they don&#039;t exactly describe your problem, but the reason for them is same/similar.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts