Hi,<BR>I am facing strange error in ASp+ Exchnage server application.<BR>This application running perfect in Win200 envoronment(iis5,Exchnage server200)<BR>Now,We need to run in it in NT environment..<BR>Now IIS4(NT4) is in one m/c and Exchnage Server 5.5 (NT4) is in another.BOth machines in SAME DOMAIN<BR><BR>The following "VB code" is working well when run from IIS<BR>Project references has been set for <BR>cdo.dll and MAPIFVBX.TLB<BR>----------------<BR>Dim objOMSession As New MAPI.Session<BR>objOMSession.Logon "", "", False, True, 0, True, "new-server" + vbLf + "administrator" &#039; hard coded for testing<BR>MsgBox objOMSession.CurrentUser<BR>------------------<BR>Where "new-server" is the machine where exchange server is running<BR><BR>This code is login on to exchnage server...<BR><BR>Now we are trying to acces, thru "asp page"...with basic authentication set in IIS4.<BR><BR>-----------------------<BR>Set objOMSession = Server.CreateObject("MAPI.Session")<BR><BR>bstrPro fileInfo = "new-server" + vbLF + "administrator" &#039; hard coded for testing<BR> <BR> If Not objOMSession Is Nothing Then<BR> objOMSession.Logon "", "", False, True, 0, True, bstrProfileInfo<BR> -----rest of the code<BR> -----rest of the code<BR> -----rest of the code<BR><BR>---------------------------<BR>We are getting following error<BR><BR>Microsoft VBScript runtime error &#039;800a0030&#039; <BR><BR>Error in loading DLL: &#039;Logon&#039; <BR><BR>Default.asp, line 60 <BR><BR>Will anyone help me out in this?<BR>Tnx in advance,<BR>Raghu